Emma Eskilsson

Alla inlägg den 3 juni 2011

SOL

Av Emma - 3 juni 2011 16:02

Känns nästan som att jag har semester nu, är ledig från jobbet i 6dagar i rad och det är ju helt underbart!! Vet inte om jag har skrivit det med förra helgen var jag och Erik på 30års fest där de hade hyrt en festlokal som var inrätt som en saloon. Det hängde sadlar mellan båsen och även träns m.m Det var ett av betten som jag bara va tvungen att ta kort på, tur att man har kamera i mobilen...

Jag bara hoppas att det inte har använts på någon häst... förstår inte hur man ens kan komma på tanken att göra ett bett som ser ut så här.


Igår hade jag tänkt att sola, men det var för kallt så det blev att åka till ICA. Där klarade jag mig utan konstigheter, tills jag kom till kassan... började med att jag tappade smörpaketet så ena hörnet blev totalt kvaddat... kassörskan sa; Oj gick det sönder, men jag kan ta det här så är det bara att du hämtar en ny. Så skulle jag betala och tog fram körkortet och skulle dra... nee fel kort... suck... jag hade även köpt snus till Erik och då får man en lapp med en kod som man ska hämta ut snuset i en automat, jätte smidigt om man inte tappar bort lappen... Kassörskan ringer till en kollega som tar fram koden och skriver upp den åt mig. Ut till bilen på parkeringen, trodde jag ja... fel bil, så det var bara att leta upp MIN bil för att ta sig där ifrån så diskret som möjligt... kommer nog ta ett par veckor innan jag handlar där igen. På vägen hem så fick jag rycket och plockade lite fina blommor!!

Mamma (sent morsdagfirande) fick lika dana när jag och syrran va där i onsdags!!

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2011 >>>

Arkiv

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Freeman

Freeman född 2008-05-27

e: Friendship

u: Cindi

Han är min första egna häst och kommer alltid att finnas hos mig resten av sitt liv. Jag har fött upp honom och räknar med att få många år tillsammans. Han är grundutbidad inom AR och kommer att fortsätta den vägen. Mycket markarbetad, speciellt i longeringen.

Hidalgo

 

Hidalgo född 2004-05-25

Okänd härstamning

Han är en Hispanoarab fast även om han har mest PRE i sig finns det lite Arab längre bak i stammen. Köptes från Spanien och kom hem den 5maj 2013. Börjat sin omskolning till AR och kommer att fortsätta sin utbildning på den vägen så länge som han bor hos mig. En mycket trevlig herre som är känslig för hjälperna.

Sandor

Sandor född 2010 Welsh Mountain "Lillebror" som han även kallas köpte jag i januari 2011. Han är precis i början av sin utbildning. Påbörjad inkörning våren 2013 och är just nu under inridning vintern 2014.

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards