Emma Eskilsson

Alla inlägg den 8 september 2009

Av Emma - 8 september 2009 21:49

Började med att hjälpa Tessan med hennes unghäst att hålla i henne medans hon verkade henne. Hon var mycket duktigare än förra gången jag hjälpte till.


Idag hade både jag och Cindi träningsverk, Cindi från igår och jag från lördagens träning. När jag masserade henne på länden och korset grinade hon mycket mer än av hon brukar göra, brukar ju inte grina alls nästan... Men idag såg både jag och två till att hon var jätte grinig Obestämd Började lite stretigt och stel, men efter uppvärmningen så kändes hon mycket bättre Glad Vänstergaloppen är fortfarande helt okej! Hoppas att hon håller sig i form nu så vi slipper mer krångel med henne. Min plan är ju att börja med Freeman om ett år så tilldess skulle det vara bra om hon kunde hålla sig frisk!!


Min lilla kille är ju bara så go Tungan ute vet inte om jag redan har skrivit detta men när jag tar ut honom från hagen så får han gå ut själv och jag lägger grimskaftet över halsen och släpper Oskyldig för att kunna stänga igen när Jacke kommer och vill med ut... undra hur många som gör så med deras ett åriga hingstar. Visst har jag matskålen utanför så han stannar vid den och äter men ändå Skrattande


Imorgon ska jag rida på en annan häst som gillar att bocka, så om ni inte har hört nått från mig på 2-3dagar så mår jag inte så jätte bra. Jag har ridit (eller skrittat) på honom två gånger och det gick bra så det ska väl gå bra imorgon med. Får se hur långt jag kommer då, vi tar ett steg i taget på den hästen!

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< September 2009 >>>

Arkiv

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Freeman

Freeman född 2008-05-27

e: Friendship

u: Cindi

Han är min första egna häst och kommer alltid att finnas hos mig resten av sitt liv. Jag har fött upp honom och räknar med att få många år tillsammans. Han är grundutbidad inom AR och kommer att fortsätta den vägen. Mycket markarbetad, speciellt i longeringen.

Hidalgo

 

Hidalgo född 2004-05-25

Okänd härstamning

Han är en Hispanoarab fast även om han har mest PRE i sig finns det lite Arab längre bak i stammen. Köptes från Spanien och kom hem den 5maj 2013. Börjat sin omskolning till AR och kommer att fortsätta sin utbildning på den vägen så länge som han bor hos mig. En mycket trevlig herre som är känslig för hjälperna.

Sandor

Sandor född 2010 Welsh Mountain "Lillebror" som han även kallas köpte jag i januari 2011. Han är precis i början av sin utbildning. Påbörjad inkörning våren 2013 och är just nu under inridning vintern 2014.

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards