Emma Eskilsson

Alla inlägg den 18 maj 2010

Av Emma - 18 maj 2010 22:15


Den här dagen börjar med att jag undrar varför jag ska gå upp... som tur va kom jag på det innan jag hann somna om. Sen dröjde det till strax efter 9 så kom en kille ner till mitt kontor och frågade efter ett visst sorts papper. Jag håller på som bäst med frukten och jag försöker förklara vart det är någonstans... jag hör något mummel och går dit... då står han och letar i mitten av hyllan och jag sa till honom att men du jag sa ju att den låg till höger *suck*, ehh nee du sa att det skulle ligga mitten... sa jag? nee fast jag menade ju i mitten till höger... mmm... jaha, jo jag sa väl som vanligt bara halva meningen... resten av dagen gick väl ganska bra även om jag snurrade till det lite ibland...

Ikväll så åkte jag och Kalina ut till stallet för att ta en sväng på Cindi och Pelle igen men Lena lyckades övertala mig att inte rida då min förkylning inte har gett med sig än... när ska jag slippa?? Vill inte mer nu... Eftersom vi inte red så fixade vi hagen så Capo och Cindi fick gå ut nu på heltid de nätter som vädret ska vara bra. Capo blev as glad och skuttade runt som den tok, Cindi skuttade runt hon med trotts sina 21år... undra när hon ska bli gammal?!

Diskuterade med en kompis härom dagen med om folk som säger att en häst är snäll. Som när de säger att men vad snäll Freeman är, ehh ja vad skulle han annars va? Jag har ju uppfostrat honom till att vara snäll. Det är ju inte så att en häst föds snäll direkt. Det är två nu på de dagarna som jag har gett honom penicillin och folk har sagt att han är snäll när jag ger honom sprutan. Mitt lite dryga svar tillbaka var då att ja det är klart han får ju stryk annars. Hon tog mig på orden och trodde att jag verkligen slog honom... jag som inte ens har "läxat" upp honom så som jag har behövt göra med andra hästar. Exempel då de har gått över mig eller sprungit på mig eller sparkat mot mig. Det jag vill säga med det här är att hästar inte snälla av sig själva (spec inte 2åriga hingstar) utan det är oftast ägaren som gör hästen.

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18 19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Arkiv

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Freeman

Freeman född 2008-05-27

e: Friendship

u: Cindi

Han är min första egna häst och kommer alltid att finnas hos mig resten av sitt liv. Jag har fött upp honom och räknar med att få många år tillsammans. Han är grundutbidad inom AR och kommer att fortsätta den vägen. Mycket markarbetad, speciellt i longeringen.

Hidalgo

 

Hidalgo född 2004-05-25

Okänd härstamning

Han är en Hispanoarab fast även om han har mest PRE i sig finns det lite Arab längre bak i stammen. Köptes från Spanien och kom hem den 5maj 2013. Börjat sin omskolning till AR och kommer att fortsätta sin utbildning på den vägen så länge som han bor hos mig. En mycket trevlig herre som är känslig för hjälperna.

Sandor

Sandor född 2010 Welsh Mountain "Lillebror" som han även kallas köpte jag i januari 2011. Han är precis i början av sin utbildning. Påbörjad inkörning våren 2013 och är just nu under inridning vintern 2014.

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards