Emma Eskilsson

Alla inlägg den 17 juli 2010

Av Emma - 17 juli 2010 12:48

Igår...

Eftersom jag trodde att jag hade glömt mina shorts med mina hemnycklar i  inne stallet häromdagen när jag och Kalina va där och red så åkte jag direkt dit. När jag kom dit ser jag dom inte någonstanns och muttrar för mig själv om vart jag nu har lagt dom... jo då de låg ju i bilen, minns fortfarande inte att jag har lagt dom där... men men iväg och hem till Tessan för att hämta kylväska och bordet som vi hade med oss till Falsterbo. När jag hade hämtat kylväskan så ser jag att det ligger ett luftgevär och känner att jag bara måste prova... Ser om känslan sitter kvar!! Nja, kanske inte mitt bästa skott i livet men den kom på 6:e markeringen (tror jag) på tavlan. Sköt ståendes så ganska nöjd men jag har ju fått 10a även om det var sittandes. När jag väl kom där ifrån så var det dags för mygg smörj på min sötaste! Jag tar ut honom från hagen då jag tänkte att jag skulle verka lite på hovarna med. När jag står där med ena framhoven och märker att han börjar bli irriterad öven en blinning som sitter på bakbenet så tittar jag upp och slår bort den. Samtidit så ser jag att det är som ett skär sår i pungen på honom... jag släpper hoven och kollar närmare på det. Känslan jag får av att först tror att det är någon som har skurit i min häst är obeskrivlig... Och när jag tittar närmare så ser jag även att det är mer längre bak. Ser att det är ganska nytt, inte svullet. Springer in och hämtar Lotta så hon kan ta med Ikaros in i stallet. Jag tvättar såret och lägger på aloevera salva eftersom det fortfarande blödde lite så ville jag inte ha på något annat. Freeman var jätte duktig och stod stilla när jag tvättade och la på salvan. Det var nästan som om han förstod att jag hjälpte honom, min lilla bebis då... Hur fick han nu dessa ytliga skärsår då? Jo när Lotta tittar på det så säger hon att hennes sto hade fått ett liknande på djuvret. Troligt vis så har någon elak insekt suttit där och han har slagit med svansen så hårt att dessa skärsår har uppkommit. Nu ska jag snart ut till stallet och kolla till det igen... vilken tur att jag har semester nu, men inte riktigt vad jag hade tänkt mig som början på den... Älsklingen då... jag vill ju ha dig som hinst ett tag till iaf...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3 4
5
6
7 8
9
10 11
12 13
14
15
16
17 18
19 20 21 22 23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Arkiv

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Freeman

Freeman född 2008-05-27

e: Friendship

u: Cindi

Han är min första egna häst och kommer alltid att finnas hos mig resten av sitt liv. Jag har fött upp honom och räknar med att få många år tillsammans. Han är grundutbidad inom AR och kommer att fortsätta den vägen. Mycket markarbetad, speciellt i longeringen.

Hidalgo

 

Hidalgo född 2004-05-25

Okänd härstamning

Han är en Hispanoarab fast även om han har mest PRE i sig finns det lite Arab längre bak i stammen. Köptes från Spanien och kom hem den 5maj 2013. Börjat sin omskolning till AR och kommer att fortsätta sin utbildning på den vägen så länge som han bor hos mig. En mycket trevlig herre som är känslig för hjälperna.

Sandor

Sandor född 2010 Welsh Mountain "Lillebror" som han även kallas köpte jag i januari 2011. Han är precis i början av sin utbildning. Påbörjad inkörning våren 2013 och är just nu under inridning vintern 2014.

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards