Emma Eskilsson

Alla inlägg den 19 juli 2010

Av Emma - 19 juli 2010 09:41

Idag är det första dagen på min semester!! Yeeejj, så skönt att vara ledig   

Gick upp halv åtta och gick ut för att möta Syrran och Helen då de ska till kolmården över dagen så ska jag vara hunvakt. Så nu har jag fem hundar som sover lite över allt i lägenheten, tur att vi har en 3a!! Så idag blir det en hemma dag med lite pauser för promenader.

Igår var jag och Kalina i stallet och red på Capo och Cindi. Kalina skrittade på tanten och det gick bra! Cindi verkar trivas som fisken i vatten med Kalina på ryggen!! Capo var lite seg i början men när han hade hostat ett par gånger så kom han igång och var riktigt pigg. Vi övade på halter och även mycket övergångar mellan skritt och trav. Han är sååå super känslig för hjälperna och det är svårt för mig att veta alltid hur jag ska göra för att han inte ska missförstå mig. Oftast så går det ju bra och det känns som om han med tycker att det är kul. Nu är det tredje gången som jag inte har lognerat honom innan jag har ridit och än så länge har han inte fått något ryck som fått mig att hälsa på gräset. Bara en sak som saknas nu och det är att galoppera... jag har ju redan gjort det en gång men det var ju bara ett par språng och då var han mer ridbar än vad han är just nu. Jaja, det är ju ett tag kvar tills dess!

Freeman skötte sig förvånans värt bra idag! Stod stilla när jag smörjde muggen även om Ikaros bet honom och var allmänt jobbig. Muggen är snart borta med!!! Yeejj!!! Så skönt att det bara är så lite kvar, nu hoppas jag bara att det inte kommer upp mer heller... det som är på vänster bak ser ut som om det har blött, inte bra alls... såret som han har på pungen har läkt fint och jag smörjde bara på aloevera. Bra att jag har användning av salvan till många saker, även om jag helst inte hade behövt använda den alls... Sprayade lite flugspray på honom med och det gillar han inte utan vill gärna springa iväg. Som föl hade jag inga problem med att spreja honom så antingen kommer han inte ihåg eller så är det något som skrämt honom någnon gång. Han gick med på det till slut även om han inte gillade det. Min lilla bebis har växt upp så fort bara...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3 4
5
6
7 8
9
10 11
12 13
14
15
16
17 18
19 20 21 22 23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Arkiv

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Freeman

Freeman född 2008-05-27

e: Friendship

u: Cindi

Han är min första egna häst och kommer alltid att finnas hos mig resten av sitt liv. Jag har fött upp honom och räknar med att få många år tillsammans. Han är grundutbidad inom AR och kommer att fortsätta den vägen. Mycket markarbetad, speciellt i longeringen.

Hidalgo

 

Hidalgo född 2004-05-25

Okänd härstamning

Han är en Hispanoarab fast även om han har mest PRE i sig finns det lite Arab längre bak i stammen. Köptes från Spanien och kom hem den 5maj 2013. Börjat sin omskolning till AR och kommer att fortsätta sin utbildning på den vägen så länge som han bor hos mig. En mycket trevlig herre som är känslig för hjälperna.

Sandor

Sandor född 2010 Welsh Mountain "Lillebror" som han även kallas köpte jag i januari 2011. Han är precis i början av sin utbildning. Påbörjad inkörning våren 2013 och är just nu under inridning vintern 2014.

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards