Emma Eskilsson

Alla inlägg den 24 februari 2010

Av Emma - 24 februari 2010 19:33

Började på morgonen idag igen...hade varit ute vid halv nio och jag var på väg upp i hissen, helt plötsligt börjar det tjuta... bara inte hissen stannar tänkte jag (har ju redan fastnar i hissen en gång...) ljudet fortsatte när jag klev av hissen och när jag kom i på kontoret... En tjej från en annan våning kom ner och jag frågade henne hör du vad det tjuter? Ja nu när du säger det så sa hon och vi sprang runt för att försöka lyssna vart det kom ifrån. Nee vi kunde inte hitta vart det tjöt någonstanns... fortsatte med mitt och gick in i en annan avdelning på samma våning. När jag är på väg ut där ifrån så stannar jag till vid detas entre då det tjuter där med. Tjejen som sitter där säger då; - Oj hör du vad det tjuter?! Ja visst tjuter det sa jag. Det tjuter över allt sa jag. Ja vad konstigt sa hon. Vi sprang omkring där med och letade vart ljudet kom ifrån men förjäves hittade vi inte vart det kom ifrån... Jag gick vidare våning för våning och kom sen upp till receptionen, hela tiden tjöt det... Jag frågade hon som sittter i växeln om hon hör att det tjuter och hon sa -Ja nu när du säger det så! Ja det tjuter över allt sa jag, även i trapphuset... Hon går för att kolla och säger det att nee men det tjuter inte där. Jo men det gör det sa jag. Hon går och lyssnar en gång till och säger det att nee jag hör inget där ute. Hon kommer tillbaka och går förbi mig men vänder snart och kollar på mig och böjer sig ner och säger; -Men det är ju dig det tjuter om, det är ju din bärbara telefon... Hahahaha... snacka om att hissen jag klev in i inte gick enda upp... Mmm... Högtalaren hade jag visst kommit emot hur jag nu lyckades med det?!

Idag blir det tvättdag och kanske lika bra det. När jag skulle ner förut och lägga in tvätt omg nr 2 så gick jag in i hissen och tröck på knappen... inget händer så jag trycker en gång till. När inget händer då så kollar jag till och ser jagg jag står och trycker på vån 3... suck jag håller ju nyckeln i handen som jag är tvungen att sätta i för att komma ner till källaren dit jag ska. Hur lyckas jag?? Jag har dessutom fått springa upp två gånger extra då jag har glömt saker i lägenheten som skulle med ner till tvättstugen... men det är jag ju van vid!!

Det kan bero på att huvudvärken är tillbaka och att jag skulle ha gått till naprapaten förra veckan. Just nu är det ja bara mig det drabbar och så länge det inte är värre än så här står jag ut ett tag till!!

Kalina, ingen kommentar tack!! Jag vet redan vad du tycker :)

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15 16 17 18
19
20 21
22 23 24 25
26
27 28
<<< Februari 2010 >>>

Arkiv

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Freeman

Freeman född 2008-05-27

e: Friendship

u: Cindi

Han är min första egna häst och kommer alltid att finnas hos mig resten av sitt liv. Jag har fött upp honom och räknar med att få många år tillsammans. Han är grundutbidad inom AR och kommer att fortsätta den vägen. Mycket markarbetad, speciellt i longeringen.

Hidalgo

 

Hidalgo född 2004-05-25

Okänd härstamning

Han är en Hispanoarab fast även om han har mest PRE i sig finns det lite Arab längre bak i stammen. Köptes från Spanien och kom hem den 5maj 2013. Börjat sin omskolning till AR och kommer att fortsätta sin utbildning på den vägen så länge som han bor hos mig. En mycket trevlig herre som är känslig för hjälperna.

Sandor

Sandor född 2010 Welsh Mountain "Lillebror" som han även kallas köpte jag i januari 2011. Han är precis i början av sin utbildning. Påbörjad inkörning våren 2013 och är just nu under inridning vintern 2014.

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards