Emma Eskilsson

Alla inlägg den 17 september 2010

Av Emma - 17 september 2010 20:41

Det är mycket sällan som jag skriver nått om mitt jobb, men igår så var det Fastighetsdag. Fastighetsdagen innebär att alla kontor som min arbetsgivare har ute i landet kommer hit där vi har möte hela dagen där vi får ta del av hur det har gått för företaget senaste året och hur framtiden kan komma att se ut. Det är alltid lika kul att träffa arbetskamraterna som jag har ganska mycket kontakt med om jag jämför med andra här i norrköping, vilket är såå kul!! Det finns ju dom som inte alls har någon koll på varandra ens i här i norrköping där vi finns på fyra våningar. På kvällen är det 3rätters som börjar med en fördrink, vittvin till förrätten, snaps, röttvin till varmrätten, portervin till efterrätten, baylis till kaffet och sen ett par drinkar på det... ojoj, mycket dricka men det är så trevligt och alla är på bra humör!! Pianisten som försökte spela var jätte duktig, det blev ett par danser innan kvällen tog slut!! Det avslutades med lite efterfest i lobbyn på hotellet!! Kvällen blev till natt och jag kom hem senare än vad jag hade tänkt, men helt klart värt det!! Ett par timmars sömn för att sen upp och jobba. Gick förvånandes bra men så är det väl när man får lite energi mitt på dagen!!


Idag är det ingen vanlig dag heller för Kalina fyller år!! Grattis gumman, hoppas att du har haft en bra dag!! Kvällen har spenderats med tjejerna med god mat och skratt!! Även om jag kanske inte skrattade mest pga huvudverk och grymtrötthet... Alfons bor hemma hos mig den här helgen med!! När syrran kom med honom till jobbet förut idag så blev han sååå glad att han inte visste vart han skulle ta vägen!! Hela kroppen på honom utstrålade en överlycklig hund, han är bara för go!! Nu ska jag sova för att jobba heldag med att städa på VRF...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20 21 22 23 24 25 26
27
28
29 30
<<< September 2010 >>>

Arkiv

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Freeman

Freeman född 2008-05-27

e: Friendship

u: Cindi

Han är min första egna häst och kommer alltid att finnas hos mig resten av sitt liv. Jag har fött upp honom och räknar med att få många år tillsammans. Han är grundutbidad inom AR och kommer att fortsätta den vägen. Mycket markarbetad, speciellt i longeringen.

Hidalgo

 

Hidalgo född 2004-05-25

Okänd härstamning

Han är en Hispanoarab fast även om han har mest PRE i sig finns det lite Arab längre bak i stammen. Köptes från Spanien och kom hem den 5maj 2013. Börjat sin omskolning till AR och kommer att fortsätta sin utbildning på den vägen så länge som han bor hos mig. En mycket trevlig herre som är känslig för hjälperna.

Sandor

Sandor född 2010 Welsh Mountain "Lillebror" som han även kallas köpte jag i januari 2011. Han är precis i början av sin utbildning. Påbörjad inkörning våren 2013 och är just nu under inridning vintern 2014.

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards